sobota 12. dubna 2014

Wishlist April 2014

Ahoj,

Blížíme se k polovině dubna a já tady pro Vás mám wishlist.
Měsíce v názvu článku neznamená, že si všechny tyto věci koupím, ale je to měsíc ve kterém jsem tento wishlist sestavovala...(fakt těžký na vysvětlení :D)

Astor LOOK OUT řasenka

Tato řesenka od astoru má malý, úzký, umělý kartaček. Je klasicky černá. Tento typ kartáčků mi vyhovuje a je podobná řesence od miss sporty studio lash instant volume, která byl mojí úplně první řasenkou a pro mě asi zatím nejlepší a proto chci vyzkoušet další řasenku s podobným kartáčkem.
Cena se pohyboje okolo 200Kč. Nyní je na ní v Dm drogerii 50% sleva za 150 bodů.
http://www.astorcosmetics.com/cs-CZ/products/eyes/mascara/look-out-mascara

Dermacol black sensation linky ve fixu

Klasické voděodolné linky ve fixu. Podle mě je aplikace linek ve fixu nejjednodušší variantou pro začátečníky a já se k ní velice ráda vracím. Mám doma linky ve fixu od essence, které mi ale nevyhovují, protože téměř nic nevydrží a hnez se obtizkují a rozpíjí do záhybů očního víčka.
Cena se pohybuje okolo 100Kč.
http://www.dermacol.cz/dekorativni-kosmetika/kolekce-trendy/black-sensation/precise-black

Dermacol Krajkový pudr

Velice známý pudr, který má na povrchu reliéf krajky. Pomalu mi dochází můj pur od NYC, o kterém jste mohli číst ve wishlistu za ledenwishlistu za únor. Já většinou kupuju nejlevnější pudr jaký najdu, ale ráda j estřídám a proto bych si teď chtěla zkusit koupit tento.
Cena se pohybuje okolo 90 Kč.
http://www.dermacol.cz/dekorativni-kosmetika/tvar/pudry/compact-powder

Kopřivový šampón Dixi

A tak jako jsem říkala ve svých předsevzetích pro tetno rok se chci začít více starat o své vlasy a tak i chci koupit kopřivový šámpón, který není vůbec drahý, ale měl by vlasy vyživit a pomoct jim v růstu.
Cena se pohybuje kolem 30-50 Kč
http://www.demiclen.cz/dixi-koprivovy-sampon-250-ml

Lush Daddy-O šampón

A jako mylovník měnění barvy mých vlasů musím přidat na wishlist i stříbrný šampón na vlasy z Lushe, díky kterého bych mohla konečně dosáhnout vysněné barvy svých vlasů.
Cena se pohybuje okolo 240 Kč za 100ml.
https://www.lushcz.cz/shop/product/product/path/147_149/id/674/vlasy-tekuté-šampony-daddy-o
XoXo Lou

Žádné komentáře:

Okomentovat